Vision

Denna del av staden präglas av att husen bär distinkt karaktär från sina respektive tidsepoker. Således är vår strävan att utveckla en modern fastighet med stor aktning för dess anrika historia.

Originalbyggnaden ges en värdig restaurering och förnyelse, medan nybyggnationerna hämtar inspiration från det gamla för att skapa harmoni med omgivningen. Resultatet blir en förädling av fastigheten, med klassisk prägel och moderna drag.

Helene Encrantz & Torsten Scholle

Fastighetsutvecklare

Helene Encrantz har en mångårig bakgrund som fastighetsförvaltare och har god insikt i fastighetsekonomi. Torsten Scholle har gedigen erfarenhet från byggbranschen, där han arbetat med byggnation som såväl projektledare, entreprenör och beställare. Tillsammans utvecklar vi befintliga fastigheter, genom goda kontaktytor och med väl valda samarbetspartners.

Tovatt Architects & Planners AB

Arkitekt
Hemsida: www.tovatt.com/sv/

Tovatt Architects & Planners är ett medelstort arkitektkontor med bas i Sverige som även arbetar internationellt. Vårt huvudkontor ligger i Vasastaden, Stockholm, men vi finns även på vårt lokalkontor i Eskilstuna. Sedan starten 2005 har vi vunnit erkännande för vårt arbete inom stadsbyggnad och samtida arkitektur, liksom för ett aktivt deltagande i samtidsdebatten och framtidsfrågor.

Ellfolk Bygg AB

Totalentreprenör
Hemsida: www.ellfolk.se

Ellfolk Bygg AB är ett byggföretag som finns i Södermanland och som startades 1979. Äger företaget gör Johnny Ellfolk och vi har idag ca 50 anställda. Vi erbjuder bredd och kunskap och vi utför allt från det riktigt lilla till stora industriprojekt och kommunala satsningar.